Hoe maak ik een pop3/imap e-mailadres aan in het controlpanel?

1. Login in uw controlpaneel http://uwdomein.nl:2222

2. Druk op de knop "E-mail menu"

3. Druk op de knop "E-mail accounts"

4. Druk op de link "maak een nieuw pop3 e-mailadres aan"

5. Vul het gewenste e-mailadres in.

6. Vul 2x het gewenste wachtwoord in.

7. Geef aan hoeveel schijfruimte dit e-mailadres mag verbruiken (0 is geen limiet)

Let op ! :

Doordat vele internetproviders zoals wanadoo, kpn, versatel, telenet enz de uitgaande e-mailpoort hebben geblokkeerd is het mogelijk dat u niet kunt verzenden via smtp mail.uwdomein.nl, als u geen e-mail kunt verzenden vervang dan in uw e-mailprogramma de uitgaande mailserver smtp naar de smtp server van uw internetprovider.